Just tällä hetkellä oon tosi surullinen. Mun kanadalainen kaveri lähtee huomenna takas Kanadaan, koska se ei viihdy täällä ja sen vanhemmat on eroomassa. Oon sitä mieltä et sen ois pitäny viel oottaa vähän aikaa, mut en voi pakottaa sitä jäämään. Näin sen tänä viikonloppuna Kölnissä, tänään olis ollu läksiäiset mut ne on toisella puolella Saksaa. En usko et tuun enää koskaan näkee sitä, mut toivon et se onnistuis.

 

Ehkä meen Kanadaan jossain vaiheessa koska kaikki mun läheisimmät kaverit sieltä leiriltä on kanadalaisii.

No joo, vaihdan vähän mukavempaan aiheeseen; Kölniin. Menomatka kesti 5 tuntii, mentiin metrolla hotelliin ja kirjauduttiin sisään, jaoin huoneen 4 tuntemattoman tytön kanssa. Kierreltiin vähän ympäriinsä, mut ei siel hotellin lähellä oikeen ollu mitään, 'juhlat' alko joskus kasilta ja voin sanoo et saksalaiset nuoret osaa kyl juoda, ite en ottanu mitään koska siel oli meiän valvojii sielt leiriltä, enkä ois todellakaan halunnu palaa Suomeen tollasen takii. Ja oikeestaan se oli enemmänki sellasta entisten vaihtareiden juhlimista, me nykyset vaihtarit oltiin enemmänki ulkona istumassa tai tekemässä jotain muuta. Sit kaikki muut lähti keskustaan joskus yheksän tai kymmenen aikaan, ni mä lähin yhen toisen tytön kaa ettii mäkkärii sielt hotellin läheltä, koska meil oli nälkä. Ei koskaan löydetty sitä mäkkii mut löydettiin sentään Burger King.

 

Tulomatka kesti sit 6 tuntii, mut meiän ei tarvinnu vaihtaa junaa. Nukuin melkein sen koko 6 tuntii, olin tosi väsyny.

Tavallaan toi reissu oli tosi turha, mut näin sentään vähän Kölnin keskustaa, tapasin kaikki vaihtarikaverit (paitsi yks ei tullu) ja oli siel oikeesti hauskaa. En vaan tykänny ku jotku valitti kaikesta koko ajan.

 

Ja tapasin amerikkalaisen pojan, joka on täällä samassa koulussa yhen tytön kaa, joka on mun kaa samassa koulussa Suomessa (tosi monimutkasesti kirjotettu). Se oli tosi outoo =D

Ja mul on ollu tosi hyvä tuuri perheen suhteen - vaikkei ne puhukaan englantii. Yhen pojan hostsisko on tosi kateellinen sille ja se käyttäytyy tosi oudosti, esim. se ei suostunu tulee autoon, koska tää poika sai istuu eteen etc. Ja kyseinen hostsisko on siis 16-vuotias. Ja yhen tytön hostsisko ei haluu olla sen kaa, se on vaan koko ajan omissa oloissaan ja on tosi tyly tälle vaihtarille etc. Ja yks poika on joutunu jo vaihtaa perhettä, koska sen perheellä ei ollu aikaa sille ja siel oli jo tosi paljon lapsii tai jotain ? En oikeen tajunnu sitä juttuu. Ja joku poika Chilestä (tai jostain sieltä päin) lähetettiin kotiin ku se jäi kytille kiinni huumeiden hallussapidosta.

Viime viikko oli tosi kylmä, mut nyt on alkanu taas lämpenee, tänään oli joku 25 astetta.