Viime viikon keskiviikkona lähettiin koulun jälkeen ajaa pohjoseen mun hostsiskon luo. Se opiskelee ja käy töissä siellä, Itämeren rannalla. Siel oli tooosi kylmä, mul oli mun lämpimin talvitakki (äiti lähetti sen Suomesta) ja silti mul oli kylmä, vaik en kyl usko et siel oli niin kylmä ku mitä Suomes on ?

Asuttiin sellases hotellissa, tai siis meil oli niinku oma talo, keittiö etc. Mun hostsisko on töissä siin samassa hotellissa.


Keskiviikkon ei tehty oikeen mitään enää, torstaina aamulla soitin suomalaiseen johonki rakennustoimistoon sen hotellinpuolesta, ku sitä firmaa ei oo enää Saksassa ja ne ei kuulemma ymmärtäny englantii ni soitin sit sinne jotain maalijuttui =D Sen jälkee käytiin vaeltelee vähäsen ja sit illalla syömässä sellases ravintolassa, se oli aika outo ravintola =D mut se ruoka oli ihan jees.

 

Perjantaina ajettiin hostsiskon luokse ja tarkotuksen oli lähtee shoppailee sellaseen isoon kauppakeskukseen, mut sain sit migreenin, tosi pahan sellasen. Ajettiin sit takas kotiin ja muut lähti ulos ni jäin sit yksin makaa sohvalle, tärisin vaan mut en uskaltanu mennä ylös nukkuu omaan sänkyyn koska tiesin et oksentasin kohta enkä ois halunnu juosta sit alas, mut sit lopulta oksensin ja menin nukkuu. Mun kohtaukset on vaan kerta kerralta pahempii, täält saa sentään ostettuu mietoi migreenilääkkeit apteekista mut siis tarviin oikeesti kohta jotain vahvempii.

 

Lauantaina käytiin Saksan isoimmassa saaressa ... =D käveltiin vähän rannalla ja mentiin syömään vohveleita ja juomaan kuumaa kaakaota (joka oli enemmänki kuumaa suklaata) ja sit mentiin hostsiskon luo pelaa korttii ja sit illalla mentiin kreikkalaiseen ravintolaan syömään =)

 

Sunnuntaina tultiin sit takas kotiin.

 

Sit eilen illalla mun nuoremman hostsiskon poikaystävä keksi et se haluu vahaa sen kainalot, sellasilla veet-vahaliuskoilla. Sanoin sille et se tulee sattuu mut se ei uskonu ja sit naurettiin mun hostsiskon kaa NIIIIIN paljon sille =D se oli niin huvittava ! Mut se vahas vaan toisen kainalon, ni en tiiä et vahataaks tänää se toinen. Sit se keksi kans et se haluu vahaa sen sääret, sai se yhen kerran vedettyy siit keskeltä säärtä mut ei sit enempää koska se sattu kuulemma niin paljon, nyt sil on sit sellanen neliö keskellä säärtä. Ne on ollu nyt tosi paljon meillä, hostsisko ja se sen poikaystävä, koska yleensä ne nukkuu sen poikaystävän perheen luona, en oo varmaa koko tänä aikana ku oon ollu tääl ni nähny niit näin paljon. Mut ei se mua haittaa etten oo yksin tääl.

 

Nyt mul on koulussa tosi paljon tekemistä. Huomenna hissan testi ja koe, tosi tyhmää et ne on samana päivänä mut joo. Torstaina enkun testi, mikä tarkottaa et mun pitäs opetella enkun sanat ulkoo ja niiden enkunkieliset määritelmät, mikä on musta ihan tyhmää. Ois paljon hyödyllisempää määritellä ite ne sanat etc. Sit perjantaina matikankoe. Ja sit mul on joko huomenna tai torstaina tai ens viikolla enkun esitelmä Suomesta. Sit ens viikon maanantaina esitelmä etiikassa (tai filosofiassa, en tiiä miks kutsusin sitä), sit ens viikon torstaina esitelmä bilsassa (siit tulee mielenkiintosta...). Sit mul on viel jotain muutakin mut en voi muistaa kaikkee ku on niin paljon, en tajuu miten ne voi vaatii multa jo näin nopeesti näin paljon.