Eli tällä viikolla on ollu loma, vihdoin =) tääl on nyt joka kuukaus vähintään parin päivän loma, mut toisaalta koulu loppuuki sit 24.6.

Sain todistuksen viime viikolla, mut ei siin ollu ku 4 numeroo ja loput oli sit merkitty silleen suoritettuina, ne oli jättäny vaan parhaimmat numerot siihen mut sit ens todistus tulee sit ihan kokonaan.. Ootan jo innolla..

Tulin eilen Itävallasta, oltiin siel su-to. Ei mikään lasketteluloma =( harmi, sillä siel oli niin hyvä sää ja paljon lunta ! Oltiin tapailee jotain sukulaisii, asuttiin sellasen vanhan naisen luona, mun hostisän tädin luona. Se kertoili tosi paljon juttui jostain toisesta maailmansodasta etc, siit huomast et se oli vaan niin onnellinen ku se pääs kertoo kaikesta. Ne kaikki muut on nimittäin kuullu ne samat jutut varmaan aika usein, ni sit se oli onnellinen et kuuntelin. Sit niil kaikil sukulaisil oli vähintään 7 lehmää ja ankkoja ja kaikkee. Huomasin miten kaupunkilainen oon, se oli aluks ihan hirveetä ku mun takki hais ja hiukset ja kaikki .......... Mut tost loppuviikosta se menetteli jo.

Niin että voitteko kuvitella mut tonne lehmien kanssa ?
Ja otin ton kuvan ihan ite =D