Enää vähän päälle viikko ni mul on synttärit !

 

Olin tänään Leipzigissä sellases jännäs jutussa jonka nimee en tiiä. Se oli sellanen huone, mikä oli niinku maalattu (siis iso huone) sademetsäks, oikeestaan Amazoniks, siel oli silleen kaikkii eläimii ja ihmisiiki maalattuina, ja sit siel tuli silleen et päivällä paisto aurinko, yöllä näky kuu ja tähdet ja sit salamoi. Se oli oikeesti tosi siisti.

 

Olin eilen pelaa korista !! Halusin vaan kertoo, löysin vihdoin joukkueen, tai no ne on kaikki yli 20 ja pelaa vaan perjantaisin sillee melkeen kahen tunnin vuorolla, mut ne ei tee muuta ku pelaa siel. Sit ne pelaa kans jotain sarjaa, mut en tiiä tarkalleen mitä, mut siis jotain ei niin hirveen hyvää sarjaa. Mut se on oikeestaan ihan sama miten hyvii ne on, pääsee ainaki kerran viikos heittelee etc.

 

Mul oli bilsan koe viime viikolla .................. Se nyt ei mee hirveen hyvin, mut selitä siin sit jotain geenijuttui, joit en osaa suomekskaan. Sit sain enkun sanakokeesta 2:sen =( ku siin piti kääntää yhes osassa saksasta englantiin ni se ei menny niin hirveen hyvin =D mut sain sit toisesta testistä 1 ja sit meil on viel joku kirjotuskoe ens viikolla, toivon et se menee hyvin, koska enkku on oikeestaan ainut aine mis pääsen loistaa tääl. Ootan innolla sit ens vuotta ja enkun tuntei sit lukion kakkosel, ku en enää osaa mitään.

 

Ostin kans uudet kengät, adidakset vaan 30e. Mut siis mun Niket oli niin likaset ni pestiin ne sit, mut siel oli joku muoviosa sulanu kummastaki kengästä, ja nyt ne sattuu ku kävelen =( nyt ne on puhtaat, mut en voi käyttää niitä.

 

Pitäs taas kirjotella tänne vähän useemmin, mut jotenki viikko menee niin nopeesti ja sit viikonloppusin muistan aina etten oo taas vähään aikaan kirjottanu.