Olin torstaina kattoo 'Alice im Wunderland':in 3D:nä, se oli hyvä. Tykkään Tim Burtonin leffoista ja toiki oli semmonen sopivan outo. Ainut mikä ärsytti oli Johnny Depp saksaa puhumassa =( se ääni ei sopinu siihen yhtään.

Perjantaina olin shoppailee =) ostin uudet farkkulegginsit (mun lempifarkut meni torstaina rikki ...) ja sit normaalit legginsit sekä t-paidan ja uuden nahkatakin. Meni yllättävän vähän rahaa. Olisin sit viel halunnu ostaa kengät, mut löysin vaan yhet kivat ni aattelin et ootan nyt viel vähän aikaa et tulee lisää kesäkenkii kauppoihin tai siis lenkkareita. Sit oltiin viel sen jälkeen kattoo 'Männer, die auf ziegen starren' ('Vuohia tuijottavat miehet' tai jotain tollasta on se suomalainen nimi), se oli kans ihan hyvä, mut huonompi ku ajattelin. Olisin olettanu et nauraisin enemmän. Ja George Clooney saksalaisella äänellä .........

Eilen oltiin grillaamassa, alotettiin grillikausi täällä =) ja sit jälkeen päin mentiin Bobin synttäreitä viettää. Eli nyt tää menee vähän oudoks, Bob ei oo oikeestaan mikään henkilö. Mut siis 10 vuotta sitte ne sen aikaset 18-vuotiaat halus uuden syyn juhlia, ni ne keksi jotain vaihtareita tänne, siis mielikuvituskavereita. Ja ne on sit juhlinu joka vuos Bobin synttäreitä, Bob tulee siis amerikasta ja täytti tänä vuonna 28 ja sillä on joku puolalainen vaimo etc. Vaan yks syy lisää juhlia. Ja kaikki saksalaiset ei oo tälläsii, nää on täällä päin vaan vähän outoi ..

ps. tääl on nyt ollu joku 15-18 astetta lämmintä, paitsi aurinko ei paista