Loma loppuu tänään enkä jaksais mennä kouluun ! Yritin tässä tehä vähän läksyjä, mut ei oikeen innosta. Silleen ettei oikeestaan yhtään innosta .. Huomenna olis viel esitelmäkin, mut aiheena on Suomen koulujärjestelmä, ettei siihenkää tarvii onneks niin hirveesti käyttää aikaa.

Öö mitäköhän oon tässä tehny. Oltiin pääsiäismaanantaina (en tiiä onko tolla päivällä jotain virallista nimeä) jossain vaeltamassa, silleen semmonen hirvee rinne ylös. Siel oli joku linna/kirkko/kartano johon Luther oli joskus vangittu, Wartburg tais olla sen paikan nimi.

Sit olin kans Leipzigissa =) mulla opiskelee siellä kavereita, jos en oo viel maininnu, ja yks oli just saanu sit asunnon sieltä ni nukuin sen luona. Se asunto oli oikeestaan aika iso, tai siis sen huone oli aika iso, mut sit keittiö oli ihan säälittävä, siel ei ees ollu pöytää tai mitään, sen pitää syödä sit omas huoneessa ja sit kans kylpyhuone oli kans ihan ylipieni. Sit se jakaa sen asunnon yhen toisen tyypin kaa, jota se ei ees oo viel koskaan tavannu. Et sillee. Mut siel oli ihan kivaa =)

Ja nyt mul oliki sit vähän tylsempi viikonloppu ja niinku sanoin, en jaksa mennä kouluun ! 5 viikkoa seuraavaan lomaan !