Lauantaina kävin sen toisen suomalaisen luona =) käytiin kattoo jotain uintikisoja, siel oli sellasii sulosii pikku lapsii uimassa kilpaa ja sit oltiin sen koululla kattoo joku teatteriesityshomma. Sitä oli vähän vaikee seurata ja välillä siitä ei tajunnutkaan mitää, mut ei se huono ollu, jos ne vaan ois puhunu jotenki selkeemmin, en tiiä. Ja sit oltiin grillaamassa sen jälkeen. Meiät haettiin jopa autolla sielt koululta, vaik se ei ois ollutkaa pitkä matka kävellä. Oltiin sit koko ilta ulkona ja oli vähän kylmä. Ei oltu oikeen varauduttu et istuttas oikeesti koko ilta siellä. Mut en oo vielä ainakaan kipee ja toivottavasti en tuukkaan.

Sunnuntaina ajettiin sen hostvanhempien kanssa Wittenbergiin, se kaupunki jossa Luther naulas ne teesit sinne kirkonoveen (jos joku ussantunneilta muistaa). Käytiin katolisessa kirkossa ja sit kanssa evankelisessa ja sit DDR-museossa. Sit ennen ku mun juna lähti ni maalailin sit viel pääsiäismunia =)

Mulla on nyt 2 viikon loma ! Ei täällä sinänsä mitään tekemistä oo, mut mielummin istun vaikka kotona ku oisin nyt koulussa. Suurin osa kavereista on nyt matkustanu tyyliin toiselle puolelle Saksaa, mut kohta neki tulee takas ni eiköhän sit muutu lomaki vähän mielenkiintosemmaks.

Mietin että mitäköhän tein viime viikolla. Olin uudestaan shoppailee mutten ostanu ku yhen t-paidan. Ja täällä oli lämmin ! Mut tänää on vaan satanu =(