Sain siis sen valkoisen lakin vihdoin viime lauantaina. Olinkin jo läpällä heittänyt kavereille että ihan varmasti sataa ja kuinkas kävikään. En muista yhtäkään päättäriä mun 13 vuotta kestäneeltä kouluajaltani jolloin olisi satanut. Mutta joo ei se menoa haitannut ja lakkasihan se sadekin siinä päivällä ja tais vissiin jatkua sit yöllä/seuraavana aamuna (hämäriä muistikuvia illankulusta..).

Päivä meni hyvin =) sukulaiset ja kaverit kävi ja tienasin ihan mukavasti. Sain koululta myös saman stipendin saksasta kuin vuosi sitten (en oo lukenut saksaa melkeen 1½ vuoteen ja kirjoituksistakin on reilusti yli vuotta), mikä hämmens vähäsen mut oli kiva yllätys!

Menin omista juhlista yhden kaverin juhliin Kauniaisiin (niiden bileet jatku koko yön), mistä osa meistä lähti taksilla Helsingin keskustaan Kokomoon juhlimaan. Oli kivaa, näin vanhoja tuttujakin ja oli mukava jutella niiden kanssa pitkästä aikaa. Ja tykkään Kokomon drinksuista !
Joskus yöllä (varmaan kolmen aikaan??) palattiin takasin Kauniaisiin jatkoille. Porukka sit sammukin vähitellen ja kun kaikki hyvät kaverit oli menny nukkumaan, päätin ottaa taksin kotiin (piti alunperin jäädä yöks, mut oma sänky houkutteli liikaa). Kotona olinkin sit tasan klo 7:00 ja nukkumaan menin sit puol 8, koska piti syödä ja käydä suihkussa. Sunnuntaina heräsinkin vasta viideltä illalla ja unirytmit on nyt menny vähän sekasin ....

Ja vilustuin myös lauantaina. Oli vähän viileetä ja kävelin sitten fiksuna ilman kenkiä keskustassa yöllä, koska korkkarit sattu ja balleriinoja en vissiin jaksanu kaivaa laukusta. Mitään hirveen paksua takkiakaan mulla ei ollu ettei sinänsä yllätä että vilustuin. Nyt oon saikulla kolme päivää ja töihin palaaminen eilen oli muuten ihan tuskaa. Olin viime viikon vapaalla ja eilen iltavuoron vedinkin sitten läpi kipulääkkeiden voimin ja migreenikin iski samalla hetkellä ku pääsin lähtemään kotiin (onneks vasta sillon). Siis ihan kauhee työpäivä.

Muistelin tossa omia ysin päättäjäisiä (joista on jo 4 vuotta !!!!) naureskellen :D mulla on onneks vielä muutamia kavereita, joiden kanssa ollaan oltu enemmän tai vähemmän yhteyksissä ylä-asteen jälkeen, mutta suurimpaan osaan on yhteydet katkennu (vaikka vannottiin ettei niin kävis..) ja kun peruskoulu päättyi niin se vähän itkettikin =) Oli ne hyviä aikoja, joita on kiva muistella. Mutta tätä lukion päättymistä en ottanut ihan niin raskaasti, oli helpotus päästä sieltä vihdoin pois ! Lakin saaminen helpotti ja riemastutti, mutta ees ilonkyyneleitä ei päässyt, koska se ei kuitenkaan koskettanut samalla tavalla kuin peruskoulun päättyminen. Tai sitten oon näiden vuosien aikana vähän kasvanut. Nyt tiedän myös ettei yhteydenpito kaikkien kavereiden kanssa tule onnistumaan ja katkeaa luultavasti jo kesän aikana, mutta sille ei voi mitään. Kaikki lähtee tästä jatkamaan omaan suuntaansa ja ehkä polut kohtaa vielä joskus tulevaisuudessa =)